Ontdek de eerste volledig elektrische tractor van Fendt – de e100 V Vario

Voor een duurzame toekomst

De nieuwe Fendt e100 V Vario staat voor duurzaamheid en milieubescherming. Met zijn elektrische aandrijving is hij de eerste tractor is serieproductie, die emissievrij werkt. Daarmee gepaard gaat een enorme CO2-vermijding en zodoende een belangrijke bijdrage aan de klimaatbescherming. Indien u inzet op hernieuwbare energieën, biedt de Fendt e100 V Vario de mogelijkheid, uw zelf geproduceerde energie te gebruiken om te laden en zodoende nog duurzamer te werken. Met de eerste elektrische tractor levert u een belangrijke bijdrage aan de milieubescherming en draagt eraan bij, de landelijke lucht nog schoner te maken.

Voor een gezondere werkomgeving

Met een geringe geluidsoverlast en zonder uitlaatgassen is de Fendt e100 V Vario ideaal voor de inzet in steden en milieuzones met een hoge luchtbelasting. Ook voor het groenonderhoud, de winterdienst of het ruimen van bladeren is hij bij uitstek geschikt. Maar niet alleen dat: de Fendt e100 V Vario is ook optimaal voor de inzet in de landbouw, in de wijnbouw en fruitteelt en ook andere speciale teelten. Indien het voor u belangrijk is, uw medewerkers te beschermen tegen lawaai en uitlaatgassen, dan is de Fendt e100 V Vario de perfecte keuze.

 

Voor maximale performance

De Fendt e100 V Vario is niet alleen milieuvriendelijk en gezondheidsbewust, maar ook een krachtige compacte tractor. Zijn innovatieve technologie garandeert de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de DynamicPlus-modus maakt optimale prestaties mogelijk, ook onder moeilijke omstandigheden. De start-stopfunctie bespaart energie en verlengt de onderhoudsintervallen door het dalende aantal bedrijfsuren. Het krachtige hydraulische systeem biedt een precieze besturing en maakt snel werken mogelijk.. De Fendt e100 V Vario is zodoende de perfecte partner voor een efficiënte en krachtige landbouw.

 

Voor het hoogste comfort

Naast milieuvriendelijkheid en prestaties komt ook het comfort niet te kort. Het nieuwe verwarmingsconcept met standverwarming, stoelverwarming en voorruitverwarming zorgt voor aangename temperaturen in de winter. De automatische airconditioning garandeert een perfecte temperatuurregeling in de zomer. De Fendt e100 V Vario is vibratiearm en stil, wat comfortabel werken mogelijk maakt. Met het beproefde FendtONE bedieningsconcept is de bediening eenvoudig en intuïtief. De Fendt e100 V Vario is zodoende de ideale tractor voor een aangename en ontspannen werkomgeving.

 

Voor meer werkveiligheid

De nieuwe Fendt e100 V Vario brengt u niet alleen veilig in de toekomst maar brengt u ook veilig door de werkdag. Dankzij de elektrische aandrijving is er geen verbrandingsgevaar en zodoende een hogere mate van veiligheid. Het wegvallen van de uitlaat zorgt voor een nog beter zicht rondom, wat weer het ongevallenrisico reduceert. Met de Fendt e100 V Vario kunt u veilig en vrij van zorgen werken.

 

Voor langdurige besparingen

Met geringe onderhoudskosten en lage energiekosten bespaart de Fendt e100 V Vario langdurig geld. De Fendt e100 V Vario maakt uitgebreide inzetstijden en -gebieden mogelijk, wat de efficiëntie verhoogt. Alle werktuigen kunnen verder worden gebruikt. De Fendt e100 V Vario is zodoende een investering in de toekomst en een garantie voor economische efficiëntie.

0 antwoorden