De Fendt 600 Vario. Allround tractor zonder compromissen

Ontmoet een volledig nieuwe serie – de Fendt 600 Vario. Met zijn compacte afmetingen en indrukwekkende prestaties opent hij nieuwe mogelijkheden in akkerbouw, grasland, transport en voorladerinzet. Ontdek de innovatieve kracht en passie die in elk onderdeel van deze tractor zijn geslopen.

Geïnspireerd door de natuur

De volledig nieuw ontwikkelde Fendt 600 Vario-serie biedt landbouwers een superieure allround tractor in het middelste prestatiesegment van 149 pk tot maximaal 224 pk. Er worden innovatieve technologieën gebruikt die geïnspireerd zijn door indrukwekkende vaardigheden uit de dierenwereld. Ervaar de 600 Vario voor de eerste keer live op de Agritechnica – een wereldnoviteit die u zal inspireren!

Innovatie voor veelzijdige taken

Naast indrukwekkende kenmerken zoals onovertroffen wendbaarheid en de compleet nieuwe generatie traploze aandrijftechniek VarioDrive heeft de Fendt 600 Vario nog wel iets meer te bieden. Hij maakt onder andere ook indruk met een maximum aan comfort, bij het gebruik voor transport en met zijn opmerkelijke hydraulische prestaties. Zijn veelzijdige vaardigheden maken van hem een onmisbare partner – zowel op het veld als bij het transport. Deze tractor stelt nieuwe normen en maakt uw werk in alle opzichten gemakkelijker.

 

Ongeëvenaard comfort in de Fendt 600 Vario

Onze VisioPlus-cabine is speciaal ontworpen voor lange werkdagen en biedt je een onmiskenbare en unieke werkplek. Ervaar de nieuwe premium bestuurdersstoel met memory- en massagefunctie, die u het hoogste zitcomfort biedt. U hebt de beschikking over een grote koel- en warmhoudbox voor dranken en eten. Daarnaast kan de filtering van de lucht in de cabine al af fabriek worden voorbereid op beschermingsklasse 4. Zo bent u optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld stof of dampen van vloeibare gewasbeschermingsmiddelen beschermd.

Sterk presterend hydraulisch systeem

Het hydraulische systeem van de Fendt 600 Vario biedt een indrukwekkende opbrengst en vermogen met naar keuze 152 l/min of zelfs tot 205 l/min. Met een grote onttrekbare oliehoeveelheid van 65 liter bent u goed uitgerust.. Het gebruik van vlakke afdichtende Flat Face koppelingen (FFC) aan de voorkant, achterkant en voor de Power Beyond koppelingen garandeert een lekvrij gebruik en minder drukverlies. Ga met de Fendt 600 Vario voor een hydraulisch systeem dat aan uw eisen voldoet.

Efficiënte transportkampioen: De Fendt 600 Vario stelt nieuwe normen

De Fendt 600 Vario definieert transportprestaties opnieuw. Al bij 1.050 t/min bereikt u 40 km/u, terwijl 50 km/u bij lage toeren van 1.250 t/min probleemloos wordt gehaald. Daardoor blinkt hij in zijn klasse uit door het laagste dieselverbruik. Zijn lichtgewicht constructie en het indrukwekkende draagvermogen van max. 5,8 ton maken van de Fendt 600 Vario een optimale metgezel voor transportwerkzaamheden.

 

0 antwoorden