Werken bij HH agri

HH agri is de referentie in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van de daarbij horende diensten binnen de landbouwsector.

Als 100% familiebedrijf vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk. Dankzij de betrokkenheid van onze collega’s hebben we de afgelopen jaren een sterke groei gekend en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken.

Heb je interesse in één van de onderstaande vacatures? Solliciteer via onderstaande link en we zullen je zo spoedig mogelijk contacteren om uw kandidatuur te bespreken. Mocht je geen vacature vinden waarvoor je onmiddellijk in aanmerking komt, stuur een spontane sollicitatie en we houden je zeker op de hoogte.

Vacatures die momenteel beschikbaar zijn

Je profiel is niet in deze lijst? Plaats je spontane sollicitatie

Interacties

Testimonials

In augustus 2017 ben aan de slag gegaan als Product Manager Amazone, ondertussen ben ik doorgegroeid als area salesmanager. Mijn job bestaat nu uit het adviseren van de klant bij de aankoop van een nieuwe machine. De kennis die ik heb opgedaan als product manager komt nu goed van pas.

De firma Hilaire Van der Haeghe is al 120 jaar een gevestigde waarde in de landbouwsector. In de 31 jaar dat ik er heb gewerkt, heb ik de machines die we invoeren en verdelen zien evolueren naar supermoderne hightech producten. Ik ben best fier dat ik als administratief medewerker, mijn steentje heb kunnen bijdragen om deze machines op de Belgische markt te vermarkten.