11-10-2017

Dit najaar importeert Hilaire Van der Haeghe 50 jaar Fendttractoren naar België. Een team van ervaren specialisten staat dagelijks paraat voor de Belgische dealers. Dankzij hen is het marktaandeel van Fendt er flink op vooruit gegaan de laatste jaren in België. Nog nooit was het merk Fendt zo prominent aanwezig in België. Om dit gouden jubileum en het goede resultaat te vieren hebben zij speciaal voor u een gouden Fendt 724 Vario besteld. De afgelopen jaren was de 724 Vario ook telkens bij de meest verkochte tractormodellen in België. Ook benieuwd naar de geschiedenis achter deze gouden Fendt, kijk dan snel op ons YouTube kanaal FendtHH.

 Win de gouden Fendt!

Wanneer u tussen 1 september en de laatste dag van Agribex een nieuwe Fendt bestelt bij één van de officiële Fendt-dealers in België, dan maakt u kans om deze gouden Fendt te winnen voor 100 werkuren! Tijdens het voorjaar van 2018 kan u dan genieten van het comfort en het gebruiksgemak van deze Fendt 724 Vario Profi Plus. Om hem compleet te maken is deze natuurlijk uitgerust met VarioGuide RTK en TM1060 banden van Trelleborg. Dat wordt een heel ontspannen voorjaar voor uzelf, voor uw bodem en voor uw gewassen!

Contacteer uw dealer voor de voorwaarden van deze actie.

Voorwaarden:

Vijf Belgische klanten die tussen 1/9/2017 en 10/12/2017 een nieuwe tractor bestellen bij een officiële Fendt-dealer in België zullen deze gouden Fendt 724 S4 Profi Plus gratis tijdelijk ter beschikking te krijgen in het voorjaar 2018.

 • Uw dealer geeft na de verkoop uw volledige gegevens door aan HH
  (aankoop, naam, adres, telefoon en E-mail)
 • De vijf winnaars zullen kort na Agribex door het lot bepaald worden.
 • De exacte periode van het gebruik per winnaar zal door het lot bepaald worden (5 blokken van 15 dagen tussen 15/2/2018 tot 15/5/2018).
 • De winnaar kan gedurende 15 dagen over de trekker beschikken
 • De winnaar mag max. 100 draaiuren met de trekker maken
 • De winnaar wordt verondersteld de tractor als goede huisvader te gebruiken
 • Verbruik (Witte diesel en Adblue) ten laste van de gebruiker
 • RTK-correctie-signaal, verzekering, OBU en onderhoud ten laste van HH
 • Alle fotomateriaal van de gouden Fendt mag door Hilaire Van der Haeghe voor publicitaire doeleinden gebruikt worden