Amazone stelt nieuwigheden SIMA voor

Enkele van de vele nieuwigheden zijn:

Precisiezaaimachine Precea 6000-2AFCC Super

AMAZONE heeft zijn unieke serie 3-puntsprecisiezaaimachines uitgebreid met de nieuwe Precea 6000-2AFCC. De optimale combinatie van de robuuste KG-cultivator en de precisiezaaimachine verhoogt de prestaties. Nu beschikbaar in een werkbreedte van 6 m en 8 rijen, biedt deze combinatie landbouwers en loonwerkers een uiterst flexibele machine in combinatie met de FTender-fronttank.

 

Schoffelmachine SCHMOTZER Venterra 2K met autonome fronttank FT-P 1502

De veelzijdige partner in de moderne plantenteelt! AMAZONE heeft de FT-P 1502 autonome fronttank ontwikkeld op basis van de succesvolle technologie van de UF 02 gewasbeschermingsspuiten. De FT-P 1502 fronttank is de ideale partner voor elke toepassing van vloeibare producten. Daartoe behoren schoffelmachines met bandspuiten, zaaimachines met uitrusting  voor vloeibare meststoffen en vele andere.

 

AMAZONE UX SmartSprayer

De UX 5201 SmartSprayer integreert drie hoofdcomponenten voor spot-toepassing: scannen, beslissen en toepassen. De door Bosch ontwikkelde camera en beeldverwerkingstechnologie scant het hele veld, ongeacht omgevingsinvloeden, overdag en ’s nachts, dankzij de geïntegreerde lichtmodule. De sensorsystemen maken onderscheid tussen gewassen en onkruid bij werksnelheden tot 12 km/h. xarvio™ selecteert in realtime een toepassing op basis van de onkruiddichtheid. De xarvio™ agronomische beslissingsmotor houdt rekening met het gewas, de timing van de toepassing en de klant- en veldspecifieke onkruidbehandelingsstrategie. Frequentie- en pulsbreedtegemoduleerde (PWFM) spuitdophouders met SpotFan spuitdoppen op 25 cm afstand maken een maximale besparing mogelijk.

 

0 antwoorden