PLAN NU JE WINTERONDERHOUD

De winter is voor zowel de klant als voor de dealer vaak een kalmere periode. Als Fendt-eigenaar moet nu echt handelen om al je machines op punt te stellen om mogelijke problemen te vermijden voor het volgende seizoen. Het gaat niet alleen om het onderhoud maar ook om schadegevallen. Als je dat niet doet en je machine valt in het piekseizoen in panne, heeft de dealer vaak niet onmiddellijk de tijd.  En indien hij weet dat die problemen hadden kunnen worden voorkomen, ben je misschien niet de eerste in de rij. Meestal gaat het ook om kleine zaken, zoals sensoren of foutcodes. Die laatsten kan je wegklikken maar die hebben natuurlijk een oorzaak. Als je daar niets mee doet, is de kans groot dat je op termijn meer en grotere problemen krijgt, met meer onkosten als gevolg. Je moet ten volle beseffen wat je wil weg klikken. Een lampje is niet zo erg, maar oliedruk is wel een probleem.

Bovendien biedt dit onderhoud meteen de gelegenheid om je Fendt te voorzien van de meest recente software. Momenteel lopen er ook speciale acties op Fendt Contour Assistant en Fendt TI Headland. Zo geniet jij en je tractor steeds mee van de nieuwste mogelijkheden, terwijl je kostbare tijd bespaart.

 

Het is dus uitermate belangrijk om tijdig je onderhoud vast te leggen. Het kan gepland worden, anticipeer dus en maak een afspraak bij een erkend lid van het Fendt-netwerk.

0 antwoorden